Betaalbare WordPress websites

Je wilt een nieuwe WordPress website laten maken? Of een bestaande website verbeteren? Wij helpen je graag. Onze jarenlange ervaring met WordPress verzekert je van een betaalbare en effectieve oplossing.

WordPress biedt gebruikers de mogelijkheid om in korte tijd een kwalitatief goede website te realiseren. Er zijn enorm veel thema’s waar je uit kunt kiezen en er is een breed aanbod van plugins voor extra functionaliteit. Hierdoor zijn de kosten voor een WordPress website aanzienlijk lager dan bij maatwerk websites of het gebruik van andere CMS systemen. Wist je dat meer dan 30% van alle websites op basis van WordPress draaien? En het aantal groeit dagelijks.

Omdat wij geloven in de kracht en flexibiliteit van WordPress, maken wij alleen nog maar WordPress websites. Wil je meer weten over de voordelen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een website zijn sterk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Daarom hanteren wij geen vaste prijs voor een WordPress website. Over het algemeen kun je stellen dat onze websites ergens tussen de € 750 en € 2.500 kosten. Met uitschieters daarboven en eronder. Voor ZZP’ers en startende ondernemers valt de prijs soms iets lager uit.

Wij maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor jouw website. Dit geeft je een beter beeld van de kosten en mogelijkheden. Uiteraard ben je tot niets verplicht.

Meer weten?

Neem contact op met Remco.

remco_wordpress_gorinchem_website

Remco

WordPress, WooCommerce

0183 700 133

Dit zeggen onze klanten