Betaalbare shops met WooCommerce

Een nieuwe WooCommerce webshop laten maken? Of een bestaande webshop aanpassen en verbeteren? Wij helpen je graag. Onze ervaren specialisten zorgen voor een effectieve en betaalbare oplossing.

WooCommerce biedt de mogelijkheid om in korte tijd een kwalitatief goede webshop te realiseren. Hierdoor zijn de kosten voor een WooCommerce webshop aanzienlijk lager dan bij maatwerk shops of het gebruik van andere webshop systemen zoals Magento. WooCommerce is daarnaast heel gebruiksvriendelijk, dus zelf heel goed bij te houden. Maar uiteraard kunnen wij ook wijzigingen voor je verzorgen als dat de voorkeur heeft.

WooCommerce is met name geschikt voor klanten die willen starten met een webshop, of wanneer een maatwerk of Magento shop een te grote investering is.

Mogelijkheden

Webshops op basis van WooCommerce bieden standaard al een enorme verzameling van mogelijkheden, zoals producttypen (fysiek of digitaal), productvariaties (kleur, maat etc.), verzending, betaalopties, klantbeheer, voorraadbeheer, etc. Andere specifieke wensen kunnen veelal worden ingevuld met een plugin of een stukje maatwerk.

Meer weten?

Neem contact op met Remco.

remco_wordpress_gorinchem_website

Remco

WordPress, WooCommerce

0183 700 133

Dit zeggen onze klanten